گروه کوهنوردی آ.پ بروجرد

گروه کوهنوردی آ.پ بروجرد

3101 088 0938 و 4196 4262 - 066
گروه کوهنوردی آ.پ بروجرد

گروه کوهنوردی آ.پ بروجرد

3101 088 0938 و 4196 4262 - 066

چند توصیه مهم به کوهنوردان



توصیه ها ی مهم :


1. برنامه های سنگین وچند روزه را با کمک افراد با تجربه وبر مبنای صحیح تنظیم نما یید.

2. وسایل داخل کوله را بر حسب احتیاج منظم بچینید تا در مواقع لزوم تمام وسایل داخل کوله پشتی را به هم نریزید.


 ادامه مطلب را کلیک کنید

 


3. سعی نمایید کلیه وسایل ضروری را در کوله پشتی جای دهید تا در هنگام حرکت دستهایتان آزاد باشد .

4. قبل از حرکت دوستان وبستگان خود را از نام منطقه مورد نظر‚ساعت حرکت ومراجعت‚ نام سرپرست وهمراهان مطلع نمایید تا در صورت لزوم  بتوانند اقدامات لازم را انجام دهند.

5.   پوشاک مناسب فصل رابه تن کرده که نه احساس گرما کنید ونه سرما.

6.   کفش راحت ومنا سب با نوع برنامه به پا داشته باشید.

7. از تک روی بپرهیزید‘زیرا هر حادثه متوجه شخص می شود ودر بروز هرنوع مشکل کسی متوجه نمی شود که به کمک بشتابد.

8. آرامش کوهستان را بهم نریزید با غلتاندن سنگ به طرف پایین دیگران رادر معرض خطر قرار ندهید.

9. یک روندو پیوسته حرکت نما یید نه چندان سریع که به نفس نفس شدید بیافتید ونه چندان کند که وقت  تلف کنید و حوصله تان به سر آید.

10.ریزه خواری رابه خاطر داشته با شید یعنی به دفعات بخورید وبیاشامید وهر بار به مقدار کم.

11 .محل های استراحت رادر جایی انتخاب کنید که دید کافی برای  بررسی  منطقه وجود داشته ودر معرض ریزش سنگ و.... نبا شد

12.در حفظ محیط زیست کوهستان کوشا بوده وهمواره محیط استراحت‚پناهگاهها واماکن کوهستان را از آلودگی دور نگهدارید.

13. ازمسیر های خطر ناک ولغزنده وریزشی تا زمانیکه طرز عبور از آنها را فرا نگرفته اید دوری کنید.

14.به پوشش گیاهی منطقه صدمه نزنید و بوته هارا به اتش نکشیدو به جانران کوهستان ازار نرسانید.

15.در کوهستان بویژه هنگام پایین آمدن هرگز ندوید‚زیرا ضایعات جبران نا پذیری را به جسمتان وارد خواهید کرد وگذشته از این ممکن است تعادلتان بهم خورده وبا عث سقوطتان شود.

16.  آب چشمه ها ومنا طق دیگر کو هستان را گل الود ویا آلوده نکنید.

17. در حین حرکت واستراحت واطراق به دقت مراقب اطراف ومسیر حرکت خود باشید تا از سوی گزندگان وحیوانات وحشی آسیبی به شما نرسد.

18. تشنگی شاخص منا سبی برای نیلز به آب نیست زیرا علامتی دیررس است وقبل از احساس تشنگی سعی نمایید که اب بنوشید.

19. در یک فعالیت کوهنوردی سعی کنید که از کربوهیدراتها( مواد قندی نشاسته ای ) بیشتر استفاده کنید این مواد عبارتنداز: غذاهای خمیری مثل ماکارونی وبرنج‚مرباجات انواع خلال سیب زمینی‚نان‚انواع بیسکویت ‚ انواع شربت با غلظت کم ‚انواع شکلات‚برگه ها خرما‚کشمش‚لواشک‚آلو بخارا‚توت خشک ومیوه جات‚سبزیجات‚عسل وغیره.

20.  اجتناب از خوردن زیاد مواد چرب و پر پروتیین .

21. همیشه مقداری غذاو پوشاک اضافه ومقداری دارو های ضروری با خود به همراه داشته با شید.

22. سعی کنید از مسیر های مشخصی در کوه حرکت کنید تا کمتر مو جب تخریب  پوشش گیاهی کوهستان شوید.

23. هوای سرد‚رطو بت ‚وزش باد وخستگی مفرط چهار عامل مهم در سر مازدگی هستند‚پس آنها را به خاطر بسپارید ودر مقابل انها ایمن شوید.

24. در شرایط کولاک وطوفان وسرمای شدید‚سعی نمایید که هیچ عضوی از بدن شما در معرض هوای آزاد قرار نگیرد‚زیرا سرما زدگی موضعی خیلی سریع اتفاق می افتد‚بخصوص نوک انگشتان دستهاو پاها.

25. زباله های بجا مانده در کوهستان را حدالامکان با خود  به پایین حمل کنید ودر غیر این صورت انهارا دفن ویا بسوزانید.

26. مسیر صعود وبرگشت را به دقت به خاطر بسپارید وعوارض طبیعی ویا مصنوعی ان را از قبیل پناهگاه‚چشمه‚درخت‚سنگ بزرگ و....به خاطر داشته باشید تا در شرایط سخت مسیر را گم نکنید.

27. برنامه را طوری تنظیم نمایید که قبل از غروب افتاب وشب منطقه راترک کرده ویا به محل امنی برسید.

28.در هر برنامه مقداری روزنامه جهت استفاده های مختلف  به همراه  داشته باشید. 

29. ضمنا" توجه داشته باشید که فلزات 95 سال‚پلاستیکها 220 سال‚آلومینیم 495 سال و شیشه 1000000 سال طول می کشد تا تجزیه شوند. باقی ماندن این مواد در منطقه  به مرور زمان طبیعت را آلوده می کند وبه زیبایی و پاکی ان لطمه می زند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.